Ma Balise
Communiceer met een kleine NFC-tag of een QR-code met uw doelwit op hun smartphone, op de juiste plaats, op het juiste moment

Blog

Agoracom : NFC-chips in gereconstitueerde steen

logo agoracom

Wilt u uw stad in een nieuw tijdperk brengen met behulp van innovatieve technologie?

Heeft u ambities voor de ontwikkeling van handel en toerisme?

Onze partner, Agoracom, een communicatiebedrijf dat in 2009 in Nice is opgericht, heeft zich al snel op de wereld van het toerisme gericht zonder zijn activiteit van communicatieadvies op te geven.

Sinds 2016 hebben ze een aantal betonnen steunen met NCF-chips op de markt gebracht en recentelijk ontwikkelen ze een steun met aangesloten emaille lava. Deze producten zijn het resultaat van onderzoeks- en ontwikkelingswerk dat nu gepatenteerd is. Dankzij deze technologie biedt het bedrijf een robuuste en duurzame oplossing voor de distributie van informatie.

Connected informatieborden, connected wayfinding tafels, straatmeubilair en soortgelijke materialen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals toerisme, economische ontwikkeling, detailhandel, smart cities en evenementenbeurzen, …

Aangesloten informatieplaatje

Aangesloten informatieplaatje

Deze plaat van vezelbeton (40x30x2,2cm) kan op een bureau of rechtstreeks op een muur worden geplaatst. Het ondersteunt perfect twee NFC chips die gelokaliseerd kunnen worden door de targets die op de voorkant zijn ‘gedrukt’. Het heeft een anti-graffiti behandeling en een anti-UV vernis.

Ondersteunende structuur

.
Ondersteunende structuur

Zeer robuust, de draagstructuur is gemaakt van gegalvaniseerd staal met epoxyverf.
Dankzij het ontwerp kunnen de platen worden vervangen met behoud van de structuur.
Zeer gemakkelijk te installeren. De hoogte van de NFC-bakens (chips) is 110 cm van de grond voor mensen met beperkte mobiliteit.

Gekoppelde oriëntatietabel

Gekoppelde oriëntatietabel

Deze ruime tafel (260x80cm) van gewapend vezelbeton biedt plaats aan 8 tot 9 NFC-bakens. De installatie ervan vereist een studie van de grond en het maken van een voetstuk als fundering. Hij is behandeld met een anti-graffiti en anti-UV lak.

Ga voor meer informatie over hun producten en diensten naar hun website. https://agoracom.io

TERUG NAAR BLOG