Ma Balise
Communiceer met een kleine NFC-tag of een QR-code met uw doelwit op hun smartphone, op de juiste plaats, op het juiste moment

Blog

Sta jezelf toe om je geen zorgen meer te maken over je online reputatie.

Aandacht besteden aan de online reputatie van uw bar/restaurant is cruciaal geworden. Online reviews hebben steeds meer invloed op de welvaart van een bedrijf. Onze oplossing is bedoeld om u te helpen een goede en blijvende online reputatie op te bouwen en uw klantrelaties te versterken. Een tevreden klant zal zelden de tijd nemen om een ​​positieve review achter te laten. In de meeste gevallen zijn het juist teleurgestelde klanten die slechte beoordelingen achterlaten en dit kan de toekomst van uw bedrijf echt beïnvloeden. We zijn ons daar terdege van bewust. Daarom raden we je aan deze goede noten uit te lokken.

U hoeft zich niet meer constant zorgen te maken over de beoordelingen die u van uw klanten ontvangt.

Met behulp van contactloze communicatie bieden we u QR-codes en/of NFC-tags aan om aan het einde van de maaltijd aan uw klant te presenteren, bijvoorbeeld wanneer u denkt dat ze tevreden zijn en het naar hun zin hebben gehad om positieve recensies te krijgen op beoordelingssites (ex: Tripadvisor, avis Google, etc.). Scan eenvoudig de QR-code of de NFC-tag om binnen enkele seconden een beoordeling te kunnen geven op beoordelingssites. De scan leidt door naar een pagina waarop de verschillende beoordelingssites staan ​​vermeld (zie voorbeeld op onderstaande foto). Het is belangrijk voor ons om erop te wijzen dat deze pagina uitsluitend in mobiel formaat naar wens aan te passen is. Koppelingen, kleuren, foto’s, video’s, interactieve inhoud enz. toevoegen/verwijderen. Dit alles is eenvoudig te doen vanaf ons platform Ma Balise Nearby.

Wist je dat de meerderheid van je klanten bereid is om een ​​positieve review achter te laten als je het hen vraagt?

Dus waar wacht je op? Contactloze technologie wordt steeds populairder. Het scannen van een QR-code of een NFC-tag vereist geen applicatie en duurt slechts enkele seconden.

Ma Balise biedt ook een omleidingspagina voor uw menu waarop de inhoud exclusief in mobiel formaat naar wens aan te passen is. Het is mogelijk om beschrijvingen, interactieve inhoud, foto’s of video’s in te voegen. Het maatwerk is eindeloos. Als u meer wilt weten over online menu’s met behulp van QR-codes of NFC Ma Balise-chips, nodigen wij u uit om het artikel te lezen « Contactloos Horeca-menu – NFC- en QR-menu best practice-gids ».

Omdat contactloos een innovatief vakgebied is dat complex kan lijken, staan ​​we voor je klaar voor al je vragen en om je te ondersteunen tijdens de implementatie.

Aarzel niet, neem contact met ons op !

TERUG NAAR BLOG